hejhopp im back! *tyypiskt*

hejehj!!!! nu e ja hemma! jippikajejmaddafakkers! ja har blivit überkristen o tänker ägna all min vakna o lediga tid åt att be.. näe x) ja har kommit tillbaka från en helvettes rolig vecka! en av de bästa veckorna i hela mitt liv! just nu sitter ja o blir färgad i håret! wihhiii. imornn är de konfa som gäller sen blir de regelbunden bloggning igen (; eller a nått sånt!
puss på er!

denna bild jag hittade på posh24, shcnyggveschnyggveson har vart framme. aja pussogonatt!
<3

jaadu :D haha

andrea: du, ja har redan sippat chmpagne idag! sen var de öl o sen tog morbror fram röd tio (vin) o de funkar!!
sofia:  så du är ganska packad va?? :)
andrea:  näe! inte så! nu dricker ja rödvin o har en pälsmössa från grekland på mej!
andrea:  eller jo, kanske lite..

ja gillar fyllesms de e kul x) hihihih detta var den förkortade versionen av vår konversation från igår, ganska underhållande måste jag säga :)

missommar


hippie-cola o polly - färdkost#1


missommar middah

i det största badrummet som existerat typ :D
det var först tännkt att ja skulle sova hemma själv en natt utan pap o juila hema i villan meen icke sa nicke, mam förstörde allt som vanligt o de slutade med att ja drog till landet över natten. på fredag morgon skjutsades jag till centralen med båt o bil. nea möttes upp, o vi kutade till pendeln som skulle föra oss till tullinge men ajabajja vi missade den med en millisekund så ja bytte ist om på perrongen o blev fin o sen väntades det o käkades polly o de dracks hippie-cola aka fairtrade-cola som ja köpte :)
sen kom vi till tullinge där malin väntade på oss o en sjutusan till missommar blev de.. näe kanske inte men en jäklit najs en! blev bad, skräckfilm o litte sånt! bästa på länge! (kunde inte blivit så mkt annat om man jämför med katastrofala i mitt förflutna :D)  dagen efter eller nåra timmar efter sömn ättare sagt (somna efter 4) duschade vi i dubbeldusch o det var det roligaste jag gjort i hela mitt liv typ! duschen var skiiitstor! sen iaf åkte vi pendeln till centralen igen där ja hade en timme på mig att ta mig till strömkajen där ja skulle hoppa på sista båten för dan som skulle ta mig till linan där pappa väntade med vår båt! herrejisses mycket åkande men ja tkr itne sånt är så farligt! ja e ganska van ;)
sen vart de en sista middag med familyn på landet o ett efterlängtat telefonsamtal av en saknad pojkvän borta i tjottahiti (italien, tror ja..?) :) o sen sova sen åka hem igen :) hemma är jag nu iaf, nu är det packdax! åker imorrn igen! nu blir de inte mkt bloggande på nån vecka! sry drar till finnåker på konfaläger! ses nästa helg iaf :)!
tack o hejj leverpastej! vill speciellt tacka kenny för att du är en grym o lugnande vän alla borde ha en sån som du!!! o sen tack till nea o malin som är.. äsh de går inte att beskriva hur grymma ni är!
tack alla!
<3

what reasons do you need to die??



dagens är tagen i antagligen mitt absoluta favoritrum i hela huset. där har jag tillbingat många timmar sittande o filosoferat, ibland skrattat o mycket gråt har det blivit också. och detta inte bara när ja har suttit på tjottan:) min toalett är (var) nog den coolaste i hela stan. den har turkost kakel o nu vitt tak men det var oranget! grymt cool. den är lite sådär grounge-aktig! så som ja vill ha de:) men nu har pappa make-ovrat den totalt.. vitt överallt, sure ganska najs ibland men vafan inte på min gruonge-toa! fuk u!
kläderna som pryder mig idag kommer från pojkväns garderob, bästaväns garderob, mammas garderob men strumporna är mina :)
uppdat. om min jetsettiga (om man vill försköna historien lite) missommar.
<3

help meey


gabba gabba hey! idag har ja haft en dag i kyrkan.
så här ungefär såg ja ut.. a ja såg ut såhära då.. vihade andevandring vilket betyder att man får ögonbindel o blir inledd i kyrkan o sitter o lysnar på chill musik o sen kmr de massa ledare som viskar saker i ens öra.. de var askönt men endå lite: join-our-sekt-please-its-gods-will-helovesu-blabla.. hihi
ngn som vet hur man fixar en shysst bloggdesign???? help me pleeease, ja tröttnar på denna fula.
pus<3

älska detta människor

det här männidkor! detta är musik! det här är nog bland det mest geniala jag någosin har hört! detta är riktigt bra!!! tro mig! om ni en gng har hört kmr ni bli helt besatta! helt sjukt! ja får chillz varje jävla gng ja hör detta!!!!!!!!!!!!!!! en av mina extremextremtextremt favoriserade låtar ever och plus att bob geldof är en av de finaste människorna like ever!!!!

<3

whollah: dagens



today im wearing thiss.
shorts
weekday 2nd hand
tisha åhlens
cardigan pojkväns
sjaaal frankrike
mitt hår vart cooolare imorse när ja hade flätat luggen lite shcnyggt sådär men en dag på konfan pallade inte ens proffs hårspray så den dog. nu mår jag inte bra. har druckeit 3 koppar coffeee iiinte najs! mitt hövve känns som  om de blir mörbultat av potatisstampor. konfirmationen idag vart sketkul! definivt roligar än igår då de vart litte segt. på konfan få vi klippa, klistra, leka lekar, åka på utflykter o prata lite :) de e, som ja sa till min kära vän andrea igår, som dagis fast lite djupare. gaanska kul allså. alt som saknas är sovstunderna. nu måsta ja få i mig nääring! jag saknar marius också. för er som inte visste..(väldigt få personer)
<3

middag. näe.

jag svääälter ihjääääl!!! inga råvaror hemma. happ då går man till äckelfrysvarorna o hoppas hitta något litet att steka så de går ner iaf, men icke!!! fanijävlaskithelvette! ingen mat förutom en ost som är slut och klyftpotatis! hur näringsrikt är det då!? nu sitter jag och äter mitt näst värsta hatknäckebröd i brist på annat!!! :O:O:O! de e hemst! men vafan ska ja göra då liksom!?!?!?! men sen blir de glass, om ja inte spyr efter bröden..

denna klännig var minsta sagt ett impulsköp. a som ni ser är provokativa sofia framme. ber inte om ursäkt, jag blir sån när ja e sur, har ont i hövvet är trött o inte har sovit nått plus att ja inte har ätit ett riktigt mål på flera veckor.
nu blire glass hörrni!!
(=middag:D)
<3

shine on

va i helvette är vädret nånstans?! fuk it!
hade tänkt att bada idag. men vi spelade in random filmklipp ist!
och en del kul bilder blev det också.
the kooks nya album står hgt på önskelistan o dagens låt passar mej gaanska bra!
de blir shine on o den kan ni lyssna på här. ja får ta den till mig i väntans tider. bara 12 dar nu!
näe! killar är inte livet! bara nästan, men man måste lära sig leva utan dem ibland.
o förrestan! ja har inte, ja upprepar inte copycatat elin kling för er som trodde dee :) rent samaträffande! :O
<3

dagens with bubblor



så modeblogg som det kan bli huh??
min syrra kom iaf hem med ett paket såpbubblor. jag dog. jag älskar såpbubblor. det är min passion i livet.
thank yu!
<3

dom där människorna allså..


mitt vänskapshalsband. skulle dö utan de. igår tappade jag mitt elefentarmband också! ehlvettesjävlafittballe sejer jag bara. om ni vill göra mej glad o vill att jag ska fortsätta blogga kan ni köpa ett nytt för utan de dör jag.
:)
hemma i sängen igen. klocken är 01:01. har vart på cafesixty med malin! ehlt sjukt grymt. rekoomenderar varmt!
nu mår ja lite illa allså:) men gud va mys o skönt de va! prata ut o saker o ting o allt. grymt!
nu lyssnar ja på coldeplay ojoj stavade visstlitte fel där meenmen.
träffar inte marius på 13 dar nu heller fick ja nyss reda på. a. de v inte de roligaste jag höt idag allså.
de e bara att stå ut.
<3

the day of håkan


såhär såg vi uut.. weird bild men ja gillaren allså.

mitt nerklottrade knä.. denna gng med det finaste urdraget ur gårdakvarnar och skit som han dock aldrig körde :/

min nerklottrade arm.
dagen örjade hos nea o fortsatte på max under hagelstormen som vi trodde skulle göra en septemerförraåret meen icke de sprack upp o vi drog te grönan. vi klottrade på oss o satt o lyssna på musik o tjchillade i solen i nåra timmar o sen åt vi o sen o sen o sen.. gud va gaggigt. till konsertdelen! skitkul! stod skitlågnt fram o dog så vi drog oss bakåt där trycket inte vart så stort men sen så vankades de flip x) under komigen lena vart det flippmoshpit med nåra snubbar o snubbor :) skiiitkul verkligen! en av de roligare konserterna ja vart på :)!
vaknade imorse (12:07) o märkte lite små blåmärken på armen!
ajdåx)
idag har det vart film med nea, martin o malin samt ett tråkit farväl av marius :'( hihi x)
vi får se om vi akn ses söndan han kmr hem! hoppas de innan ja åker till finnåker.
nu är de cafesixty med malin som gäller!! ska dra på mej mina gummistävlar trr ja o marius cardigan som ja snor av hnm litte :)!
ja gjorde värsta spidermankyssen igår på tunnelbanan igår också!! x) som idiget spiderman-fan var detta naturligtvis ett måste i bloggen även om ni andra ger blanka fan it!
<3

höh..

Kenny, /fotboll säger:

Chattar och kollar på fotboll

uppsnärjd i det blå säger:

okeh

Kenny, /fotboll säger:

:D

uppsnärjd i det blå säger:

1-1

uppsnärjd i det blå säger:

nyss

uppsnärjd i det blå säger:

de hörde jag

uppsnärjd i det blå säger:

..


Vada jag bryr mig om nu är att höra dej andas, veta att du är nära. förlåt nu slutar jag.

heeeerrre min jesusskapare! grym konsertfjert o gryyyymt kul hade jag. jag flippade som en orre. ja nea o två snubbar gjorde värsta flippmoshpiten typ haha. gud vad folk kollade sneett.
tog in varje sekund o herre min jesiissss. har även ätit sjuhundra hamburgare o hundramiljaders pommes frites.
jag älskar  att vara jag o att gå på konsert.
förlåt nu slutar jag. :)
ni får höra mer imorrn när ja inte e saligare än en fräslt pingstmedlem... åså käleken på detta, de e som att äta en prinsesstårta o sen inte va så mätt så man spyr o kan äta en chokladtårta också! hel fantatsikt!
<3

hejhejhallååååå!!!!!

IDAG ! är ja skitglad för guess whos goin to see håååååkan!?!??!?!?!!? WOOOOOOOOOOHHHHHOOOOOOOOOOO!
igår drack ja champagne påen bakfylla o en tom mage.. skulle inte ha gjort de, men gott va de. men ack vad jag ville spy sen allså. mådde piss. sen gick ja själv igenom råcksta vid 1 på natten! salute till mej! världens räddaste feminist.
nu sk aja göra mej i ordning! puss på er! ha en bra dag för ja ska ha den bästa!!!
<3

fia säger - bajs är gott ;)

hejhej, marius hära breeee.. nej skoja.. idag vakna jag kvart i 12!!!?? rekordet för mitt sommarlov!
jah har typ vaknat kl 8-9 varje dag df jag sovit hoss polish och vart i helsingborg, DÄR JAG SÅG LENNY KRAVITZ O ERIK GADD! dt var kuuullliigggttt! meeen tillbaka till sov grejjen, dt var skönt.. så nu e jag ganska pigg, så jag kan pussas med sofia så mkt som dt går! X) eehh..  jag älskar sofia, hon e bästa bloggaren, hon är större än blondinbella,, :) pusshej,, bajs..

outfit


ungefär såhär såg ja ut.. va tvungen att ta av nya skorna för dom skavde utav helvette. :'(
<3

the end


älsklingsanneli slutade. gud vad vi grina.
idag har det vart skulavsluttning. så jefflarns bra humör har jag inte haft på länge. liite småweird kändes de att skutta längs me gatorna i lilla vby till håkans gullbergs kaj paradis i lurarna. var på topp allså. vi satt på gården o lyssnade till ellinors änglaröst o sen till klassrummen.. gud anneli börja snacka o man fick små tårar i ögonen men sen när vi fick betgen o sa hejdå grinade nästan alla hahah va sjukt de måste sett ut. vi grina o skulle precis efter upp o dansa på niornas avslutning o sen ta farväl av henrik på samma gng.. vi grinade ännu mer o sen sprang ja till tuben o drog till bup.. wohhoo! grymt roligt avslut. de regna också! så ikv blir de ingen fest för vädret är en fitta.
<3

last day of magic

lyssna hääär på grymma the kills. preciiiis så som ja vill bli när jag blir stor är dom!

bild vill inte komma så ja tar de sen



är de nån annan än jag som hatar em-hysterin??? jag hatar fotboll överhuvudtaget and now, it's everywhere!!! fuck this shit! allt! o ja menar verkligen allt sponsrar! hatar det.
<3

for sunny days and hungover afternoons



u like my new glasses? i dont give a fuck för ja ääälsklar dom! jihhii! man får lite ont i hövvet av dom efter ett tag men jag väljer att skylla de på vätskebrist o överbelastar njurarna ist.
ja käner mej smart i dom o fett shnygg. [im gonna be a modlell] x)
är det nån annan än ja som följer jacko på mtv?? är de nån annan som älskar hnm??? haha jag får fet-ångest bara ja ser på hans reklam men asså vafan de e så sjukt klockrent:)
idah har ja vart busig o kriminell. som alla andra dagar då.
<3

jaaaudu

nu har jag haft små-ångest o deppat i kanske nåra dygn men nu plr ja inte längre. idag få ja stå t med skiten en dag till sen kan de gå hur de vill. blev litte pepp av p3s nyheter, thaank ya feministiska människor! äntligen fattar världen! gomororon!.. nu ska ja gå o sjunga med henrik o resten av musikal, börjar om 10 minuter så ja blir no litte sen.. pappa väckte mej för en kvrt sen... ska platta mitt svintohår nu! <3

inte ett dugg magiskt, bara sjukt tragiskt

så låter det när sofia lilla har vart på dejt for example. allt sånt är sjukt överskattat o pinsamt.. mme de måste ju göras?? men de va inte däför ja srev de utan för att jag gråter blod för att vi missar håkan på allsången i år pga konfalägret.. men men ja får väl nöja mej med att se hnm på grönan på fredah (<333) o på wow.. har hööga förväntningar. förra ået var blött, kallt o lite hungrit 8 timmar av dagen men så magiskt 2 timmar. de var bäst<3


MYYCKET kärlek<3

HEEMAAAAÖHHHHÖH

home again yall! och det väljer jag att fira med dusch, uppknäppta shorts, halsa gammal pepsi o detta strömmande ur lurarna! wohhoooo! nu e de sommar snart hörrni!??? ja a på TOPP! x) imorrn drar ja in te stn o skippar lite av dan i skulan! jag orkar inte ha tråk längre! bajjamajja på er<3

<3 är ett brev..

kärlek är ett brev skickat tusen gånger
 igen, igen o igen, hundra gånger om. precis som jag känner nstan
<3

grymt random, underlig o skitbra film


en dag ska jag också bli en sån där konstig underlig o skön människa.
nu känner ja att jag äär extremt trött på de typiska modebloggarna, allt e så.. ytligt. nu slutar jag med det! pusshej på det!
<3

uppsnärjd i det blå


nu är jag bara sådär äckligt jobbigt hungrig. när man börjar bli seriöst irriterad på att datan inte står helt rätt eller att godisskålen man precis pliockat fram står aaaalldeles för långt borta på bordet, men pappa e på g med grillen nu asså så snart snart blir de riktigt käk, men jag hinner nog ändå bli mätt på den skål med polly som jag inte åt upp igår när jag fick påsen av marius för å fira 3 månader! allså hajja de liksom? de e liksom 1/4del av ett år!herrejisses thats like.. 3 hundår eller nått.. näe men tänk att jag idasofia staaf har lyckats få en kille att hålla fast vid mej i tre månader! o han är ju liksom helt perfekt också, han har ju ingen hake som man stör sej på eller så. han blir bara bättre och bättre för varje gng man ser hnm o man kan bara inte sluta tänka på hnm..
dagens låt skulle kunna vara uppsnärjd i det blå med håkan som jag kan identifiera mej exakt med en dag som denna men det blir ändå markus krunegård-stjärnfallet guud vad jag älskar den låten. gud vad jag älskar markus krunegård o hans nya album o gud vad jag älskar marius. nu ska ja lyssna nnu mer på håkan x) han är ganska bra å lyssna på när man är kär :)
<3

icecream



2håltimmar från hemkunskapen slutade med att snälla hussein bjussade på glass, ja va lite gam o packade på i min ägare elr vad man ska kalla det. veery najs i värmen. Liten tröst för danslektionen som jag egentligen inte behövde gå på men som ändå höll mej kvar i tråkskulan i 4 timmar!! nackspott på det :) lite copycat andrea dära.
nu e de girliciuos på teve meen ja tror ja föredrar streetsmart å ztv före små opropetioneliga tjejer som hoppar runt o weilar o visar brösten o är sminkade till max... urrrk..
<3

gbg




detta är vyn jag fick njuta av den första kvällen i gbg x). goa fiskburgare hade dom också!! fast inga räkor :'(
<3

vad jag bryr mig om nu...

...vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som nån går på dig
vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
vad jag bryr mig om nu
är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

vad jag bryr om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde det
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig


sittr uppe, som vanligt. och lyssnar på håkan (kinda obvius huh?).
uschuschuschsuchsuch är ungefär allt i mitt huvve nu, jag vill inte sova men jag måste.. faaaaaaaan, varföfr ska allt bara vara som detär? de e ju så bra men så bajs samtidigt... 
nu vill jag bara gråta, så då ska jag göra det. sen ska ja tvångssova...
ångheeeeeeeeest, mm, gotta love to be a teenager..
<3

heeema

hemma på tjockholmen igen! jeej... yehyeh whattevah.. sitter o lyssnar på  coldplays nya singel, riktigt bra! älskar coldplay, ska nog köpa deras nya singel o gå på konserten i september.. hm.. :)
Jag är lilarosa o gulgrön! blööhö.
Jag hatar att vara bränd! speciellt de fula färgerna kroppen skiftar i o kontrasterna, fyfan. o den fula linjen efter mitt tråkiga hm linne.. blööh!
imorrn har vi 2 lektioner, slutar vid 11. Sista lektionen med anneli gröndahl ever *snyrft*..
sovgott!
<3

r.i.p :)

image171

(så inte jag attköra r.i.p töntvarning 100!)

söndah

okeh idag är det söndag, drog vid 9 te nea där de käkades frulle, lyssnades på markus krunegåd o gjordes i ordning med nea o martin. trevligtrevligt, sen till konfan, sista träffen innan lägret! o sen hem, husvisning och nu sitter ja o väntar på middag:) ska dra till marius sen också. Imorrn hörrni! då blir det Götet för min del!! :D!!! jag och faster ska på studentskiva! jejo!! :) men först ska götegorgs stad göras. kommer hem på tissda kvll. ska nog hoppa första lektionen imorrn  sen de två sista efter lunch.. det betyder allså att ja ska vara med på två lektioner imorrn x) onödigt att ens gå till skolan? njae, inget bättre för mej :) .. aja nu ska ja gör någe annat! puss
<3

stjärnfall, stjärnfallet är jag och du är himlen jag föll från idag

image170
titta vad jag hittade i mappen bloggbilder! en lite random bild på älsklingen min!
klockan är 00:13 o ja är sjuuuuktsjuktsjukt nära på krokodiltårar här. läste lite ur min gamla blogg littleemisssunshine.blogspot.com ni vet? ja började på februari med min depressiontid o innan ja träffade marius o innan allt blev som de är eller blev liksom.. helt sjukt! jag vet inte vad som hände men allt kom tebax o de va så kul o skönt på nått sätt. alla känslorna bara kom på en gång samtidigt som stjärnfallet med markus krunegård spelades ur mina lurar... Gud vad jag äldrig ska sluta blogga! snarare tvärtom! ja vill nästan blogga mer för att komma ihåg allt... imorrn (idag?!) ska ja te nea o käka frulle o sen till konfan. ska bli kul, sen är det privatisning på vårt nyinköpta hus klockan 5 o sen får jag träffa marius, amen vaddå som om han är ditt liv tänker ni då?!! men då säger jag att jag saknar hnm extremt mkt just nu o vill bara dö elr nått.. sen får jag inte trffa hnm på pisslänge... blöblöblö. nu ska ja sova lite kanske? :)
take care
<3

RSS 2.0